Blending company
with Empathy

O nama

Mi povezujemo najveće i najpoznatije brendove na svijetu sa njihovim korisnicima.

Teleperformance je strateški partner svjetski poznatim kompanijama, donosi rješenja, ali i inovacije u korisničkoj podršci. Mi smo najveći stručnjaci za interakciju na svjetskom tržištu: internacionalni smo, visoko kvalificirani i puni znanja; spajamo rješenja, tehnologiju i visoke sigurnosne standarde.

Preko 40 godina učimo kroz interakcije, uslužujemo klijente u 80 država širom svijeta, jer nam je svaka interakcija važna!

Naša misija i vrijednosti odražavaju naše razmišljanje i svakodnevne postupke u pozadini našeg najvažnijeg cilja, a to je zadovoljstvo naših zaposlenika, investitora i, naravno, naših klijenata i njihovih korisnika. U kompaniji Teleperformance radimo sa strašću i predanošću izvrsnosti, pružajući izvanredno uslužno iskustvo u svakom trenutku, stvarajući prilike i vrijednosti za naše zaposlenike, klijente, korisnike i investitore. Mi smo kompanija u kojoj ljudi rade za ljude i gdje čovjek čini razliku. Naša misija je komunikacija s ljudima, pomaganje i rješavanje zahtjeva. Naš ključni faktor uspjeha je predanost, iskustvo i strast naših ljudi. Stoga nam je bitno da se naši zaposlenici osjećaju ugodno i poticajno u radnom okruženju. Ured u Sarajevu otvorili smo u septembru 2018. godine, kada smo imali jednog klijenta i počeli zapošljavanje. Danas brojimo preko 300 zaposlenika, radimo za svjetski poznate klijente i nastavljamo rasti! Naše prostorije su moderno i prostorno opremljene, sa kapacitetom do 500 radnih mjesta. Naš tim čine kolege i kolegice s različitom kulturološkom pozadinom, različitim životnim pričama i različite životne dobi, kojima je poveznica integritet, poštovanje, profesionalnost, inovativnost i posvećenost.

Društvene mreže

instagram-logo

Instagram

  Naši programi

  For Fun festival image
  Teleperformance For Fun Festival

  U Teleperformance-u njegujemo kreativnu atmosferu i vjerujemo da je moguće zabaviti se i na poslu. Teleperformance For Fun Festival je svjetski godišnji program koji otkriva talente naših timova, pružajući jednaku mogućnost svima da pokažu svoje umjetničke talente. Promovišemo ponos naše Teleperformance porodice i slavimo naše kulturološke različitosti!

  Teleperformance sport club image
  Teleperformance Sport Club

  Teleperformance Sport Club je svjestski program koji se bavi promocijom sporta kao alata fizičke blagodati i dobre kvalitete života. Motivišemo naše timove da se bave sportom, da se zabave i da dijele dobra iskustva! Brinemo o zdravlju i sreći naših uposlenih, a sport je odličan način da se zabavimo upoznavajući se sa našim kulturološkim razlikama i nevjerovatnim talentima!

  Passion for u image
  Passion for you initiative

  Passion 4U je svjetska inicijativa koja promoviše opštu dobrobit zaposlenika i veće standarde kvalitete života promovišući zdravlje i minimiziranje stresa. Passion 4U osnažava “ponos pripadanja” donoseći nove poglede na anti-stres inicijative cijele Teleperformance porodice, uključujući i promociju dobrog zdravlja, fitnes aktivnosti i sreću na poslu.

  Jump image
  JUMP! Teleperformance Career Plan

  JUMP! predstavlja razvojni program kreiran kako bi identificirao i pripremio najbolje uposlenike da preuzmu vodeće pozicije u firmi. Glavni cilj ovog programa je pripremiti uposlenike za rukovodeće pozicije: od savjetnika do supervizora, od supervizora do koordinatora i u konačnici od koordinatora do menadžera. JUMP! program zasnovan je na treningu koji podrazumijeva edukaciju bihevioralnu i tehničku, ali i omogućava kreiranje personalnog razvojnog plana zaposlenika.

  Teleperformance university image
  Teleperformance University

  Ovaj program podrazumijeva posebno osmišljen fakultetski tečaj koji prenosi kulturu dok prikuplja i dijeli najbolje svjetske prakse i inovativne projekte u svijetu korisničke podrške. Naši potencijalni rukovoditelji i vrhunski menadžeri imaju pristup TP University, personaliziranom tečaju stvorenom za razvoj naših budućih rukovoditelja, istovremeno osiguravajući da svi naši timovi dijele iste vrijednosti i savršeno razumiju našu kulturu. TP University osmišljen je kako bi naši rukovoditelji imali obuku za upravljanje i razumijevanje našeg poslovanja, te kako bi bili pripremljeni za implementaciju inovativnih ideja u našem poslu, u potpunosti usklađenih sa našim strateškim ciljevima.

  Teleperformance academy image
  Teleperformance Academy

  Teleperformance Academy je mjesto koje inspiriše: za učenje, podučavanje i rast! Teleperfomance Academy predstavlja prostorije specijalno dizajnirane za treninge. Veliki značaj pridajemo kvalitetnom zapošljavanju i kvalitetnom podučavanju. Kako bismo ostvarili naš cilj uspostavili smo jedinstveno okruženje koje potiče najbolje u ljudima. Prostorije su dizajnirane tako da stimulišu učenje i prenose znanja. Zgrade sa svijetlim učionicma, prostori sa prirodnom svjetlošću, opremljeni sa individualnim i modernim alatima koji podržavaju proces učenja naših zaposlenika.

  Upoznaj naš tim

  Team member image

  Benjamin D.

  Savjetnik za korisničku podršku

  Benjamin D.

  Savjetnik za korisničku podršku


  Odličan tim u Teleperformance-u čini posao zabavnim!

  Team member image

  Jasmin M.

  Savjetnik za korisničku podršku

  Jasmin M.

  Savjetnik za korisničku podršku


  Ponosan sam jer sam dio TP priče zato što mi činimo razliku!

  Team member image

  Emina Dž.

  Menadžer kvalitete

  Emina Dž.

  Menadžer kvalitete


  Volim raditi u Teleperformance-u jer su znanje i posvećenost prepoznati i cijenjeni!

  Team member image

  Denis Ž.

  Supervizor

  Denis Ž.

  Supervizor


  Teleperformance pruža podršku u svakom koraku i u svako doba.

  Galerija

  Priznanja koja potvrđuju da smo najbolji

  GPTW
  NP-2022.png
  NP-2021.png
  NP-2020.png
  NP-2019.png

  Video

  Kontaktiraj nas

  Teleperformance BH d.o.o. – Kandidati:

  Tel: 0387 (0)33 204 595

  Email: teleperformance@mojposao.ba

  Teleperformance B-H d.o.o. – Druge informacije

  Tel: 0387 (0)33 772 701

  Prati nas na: